Byg selv de ting som du ønsker dig

Vi lever i en tid hvor vi prøver at købe os fra alting. Hver gang vi vil have noget, så smider vi bare penge på bordet i stedet for at tænke over hvordan vi selv kan gøre det.

Næste gang du gerne vil have noget nyt i dit hjem så prøv at tænke over om du selv kan fikse det eller bygge det selv med dine egne træplader. Det bliver for det første en smule billigere, og det er faktisk også ret sjovt.

Pengene skal dog ikke være første prioritet. Hvis du aldrig har bygget noget før, så ved du nok ikke hvor du skal starte. Derfor kommer du nok også til at bruge pengene lidt forkert i starten. Det skal man ikke være så bange for. Alle bliver bedre med tiden, og det at lære noget nyt, er en af grundene til at man skal gøre det til at starte med.

Den unikke gør-det-selv følelse

Når dit første hjemmelavede bord af træplader, eller den første væg du selv har bygget, står færdig, så vil du opleve en stolthed som aldrig før. Du vil opleve følelsen af at have et formål, du vil opleve følelsen af at kunne noget. Det er en følelse alle vi mennesker hungrer efter, men mange af os har glemt hvordan vi opnår.

Få fingrene i de rette materialer

Inden du går i gang, skal du sætte dig en smule ind i tingene. Du kan f.eks. gå på biblioteket og finde bøger om det du gerne vil lave, men mange gange er en hurtig google-søgning nok. Hvis du skal bruge træplader, så skal de have de rigtige mål, og de skal være af den rigtige type. Du kan finde gode træplader lige her.