Den nye dille: mobilecovers

Som diverse smartphones har indtaget markedet, har billigt beskyttelsescovers til dem gjort det samme. Det er nemlig de færreste, der er interesseret i, at deres dyre mobil går i stykker. Imens prisen for en ny smartphone skærm kan være svimlende, er prisen for et cover nemlig det modsatte. De kan efterhånden fås til utrolig lave priser, hvilket får flere og flere til at købe dem. De er ikke produceret til en bestemt alder eller type, men kan bruges af alle mennesker.

For at se eksempler på dem, som beskytter mobilen ekstra godt. På trods af den ekstra beskyttelse er de stadig billige og tilgængelige for alle, som føler, de har brug for dem.

 

Design din egen smartphone

Der findes et utal af flotte mobilcovers til iPhones og andre smartphones. Der er mange forskellige designs, så man kan nemt vælge et, der opfylder ens behov. Nogle søger nemlig et som beskytter telefonen, mens andre er mere interesserede i et, som kan fungere som et mode accessory.

Det er ikke for sjov, at nogle mobilcovers til blandt andet iPhones er dekoreret med blomster, stjerner eller lignende. Der er nemlig mange, som vælger dem til og fra på baggrund af deres udseende. For mange kan et mobilcover være med til fuldende ens look. Det kan også bidrage til, hvordan man gerne vil opfattes. De forskellige motiver kan nemlig kommunikere både brugerens værdier, og hvilken slags person de er. Ved brug af et cover er det muligt at tilføre ens mobil et nyt look i stedet for den standard ofte hvide eller sorte bagside.

 

Behold din smartphones værdi

Som allerede beskrevet er nogle designet til at være mere beskyttende end andre. Det er fordi, de på en eller anden måde beskytter skærmen. Nogle er stødabsorberende, nogle går lidt ud over skærmen, mens andre dækker hele skærmen, når telefonen alligevel ikke er i brug. Sidstnævnte hedder flipcovers og fungerer særdeles godt til at forhindre ridser på skærmen, når den for eksempel ligger i en taske med nøgler eller andet skarpt. Det er for mange en god idé at undgå ridser både for udseendets skyld, men også fordi ens mobil er mere værd, når den ikke har store ridser. Det er ofte, at folk sælger deres gamle smartphone, når de skal købe en ny, og her er den altså bare mere værd, hvis den ikke er meget slidt eller ødelagt.