Her finder du den bedste slangeopruller til trykluft

Jeg hedder Anders og er selvstændig erhvervsdrivende.  Jeg er landmand og har 200 kreaturer, tilmed har jeg 100 hektar hvor jeg har afgrøder, så jeg har foder til vinteren. Derfor har jeg haft behov for en slangeopruller til trykluft. Når jeg skal rengøre min traktor med min kompressor, har jeg i den grad manglet en slangeopruller.

 

Hvorfor skal man benytte en slangeopruller?

I alt den tid jeg har haft min går, har jeg også haft en kompressor. En kompressor er nødvendig for at jeg kan rengøre mine maskine, plus at pumpe dækkene på dem. Jeg har dog jævnligt skulle skifte min slange ud, fordi den har altid lagt og rodet på jorden. Derfor er jeg ofte kommet til at køre henover den med min traktor, eller træde på den. Dette betyder en ødelagt slange og penge der skal bruges på en ny. Derfor er det en rigtig god investering at købe en slangeopruller til trykluft.

 

InduClean har et kæmpe udvalg

Da jeg havde besluttet mig for at det næste køb skulle være en slangeopruller til trykluft. Gik jeg i gang med at lede på nettet. Der er en masse forskellige webshops der sælger rengøringsmaskiner. Derfor brugte jeg lang tid på at sætte mig ind i anmeldelser af shoppen osv. Hurtigt fandt jeg frem til InduClean og det viste sig at det havde en kæmpe udvalg af slangeoprullere. Derfor besluttede jeg at købe min slangeopruller til trykluft hos dem.

 

Jeg fortryder ikke mit valg!

Et par dage senere modtog jeg min slangeopruller til trykluft og jeg er superglad for mit køb. Nu ligger slangen ikke længere og roder på gulvet længere. Desuden valgte jeg at købe fliseimprægnering fra InduClean, det har også vist sig at være en rigtig god idé!