Hjælp til alle aspekter af jeres store fest!

Står du og skal til afholde en fest, så kommer her et par gode råd som du kan tage med på vejen. Inspirationen er i mange tilfælde hentet fra ideertilfest.dk, som indeholder et stort udvalg af guides og artikler, som vil være behjælpelige for enhver festarrangør.

 

De fleste har sikkert prøvet at være gæst til en fest, hvor det hele bare spillede: maden sad lige i skabet, der var gode venner man kunne snakke med blandt de andre gæster, man glemte helt at kigge på uret for at se hvornår man lige så stille kunne begynde at forlade selskabet for at smutte hjem af, og der var generelt bare den bedste og hyggeligste stemning man kunne ønske sig. Men ligeså fedt som sådan en fest kan føles ligeså hurtigt kan det også gå den anden vej, for mens man sikkert har oplevet den netop beskrevne fest, så er det heller ikke helt utvivlsomt at mange af læserne har oplevet det modsatte: nemlig en fest hvor der ikke gik mere end 5 minutter hvor man blev nødt til at kigge på uret for at kunne konstatere at tiden bare havde sneglet sig afsted i et langsomt tempo og hvor maden ikke smagte specielt godt, hvor der var alt for mange taler til festen, for sket ikke at tale om de mange sange, som man tydeligt kunne mærke blot var skabeloner, der var tyvstjålet fra nettet.

 

Hvordan undgår man at festen bliver kedsommelig?

Det netop beskrevne scenarie er nok noget nær det værst tænkelige mareridt man som fest arrangør kan forstille sig, og med det i baghovedet er det selvfølgelig værd at gøre alt hvad man kan for at undgå at netop ens egen fest udvikler sig sådan. Der er ikke noget endeligt facit for at undgå det, men man kan prøve at helgardere sig ved at sikre at gæsterne hele tiden har noget at lave i form af god underholdning og dernæst er det vigtigt at man hele tiden sikre at gæsterne sidder til bords ved nogen som de i forvejen kender, så der ikke opstår akavede stilheder.