Hvad du skal gøre når din iPhone går i stykker

I den teknologiske tid vi lever i, er vi efterhånden blevet ret så afhængige af vores mobiltelefoner, ligegyldigt om det er en iPhone, en Samsung eller et andet kendt mobilmærke. Det er derfor ret så katastrofalt når telefonen pludselig går i stykker.

Vores telefon indeholder trodsalt både vores kontakter, kalender, noter og er samtidig en vigtig del af vores kontakt til omverdenen. Man kan hurtigt komme til at føle sig meget afskåret, når man ikke længere har den liggende i lommen. Der er selvfølgelig mulighed for så i stedet at bære rundt på enten sin bærbare eller sin tablet hvis man har sådan en, men de er nu alligevel ikke ligeså smarte som en smartphone.

En smartphone fylder trodsalt en del mindre og er nem blot at have med i lommen, hvis man bare lige skal ned og handle. Men står man pludselig nede i sit supermarked og er blevet i tvivl om noget, kan man uden sin mobil, ikke bare ringe hjem og få det afklaret.

Det første du gør, er at få den til reparation

Er din mobil ikke så ødelagt at det bedst kan betale sig at købe en hel ny, skal du have din mobiltelefon til reparation. De fleste iPhonereparationer tager i dag ikke meget længere end 20 minutter, så du kan for det meste få din mobil repareret mens du er nede og handle el.lign.

For den mest professionelle reparation af iPhone, kan det være en god ide at tjekke trustpilot for de reparatører der ligger i nærheden af dig.

Trustpilot kan være en god måde at få hurtigst overblik over andre kunders oplevelser hos reparatøren, og du kan på den måde hurtigt finde frem til den reparatør som tidligere kunder har været allermest tilfreds med, så du er sikker på at du ikke kommer til at spilde dine penge.

Hvad du skal gøre efter din iPhone er blevet repareret

Når først din iPhone er blevet repareret, kan du tage nogle forholdsregler der sikre sig at det samme ikke kommer til at ske igen. Har du ikke allerede et cover til din iPhone kan dette være en god måde hvorpå du kan minimere antallet af skrammer din iPhone kommer til at få, og et cover kan samtidig virke støddæmpende i tilfældet af at du taber din iPhone.

Udover at være praktisk og effektivt når det handler om at beskytte din iPhone, er et cover også en god mulighed for at gøre din smartphone mere personlig, så du også kan se forskel på din og andres ellers identiske iPhones.

En af de hyppigste ting der går i stykker på iPhones er flænger i skærmen. iPhones er næsten berygtede for at have skærme der går meget let i stykker, og at beskytte din skærm bør derfor være første prioritet når du får en ny mobiltelefon.

Du kender sikkert allerede til panserglas. De er super effektive når det handler om at beskytte din skærm, og du kan finde dem i næsten alle butikker til ikke særlig mange penge.