Kombiner din morgenkaffe med din morgendamp

Vi mennesker er vanedyr og derfor er det så svært at ændre på vores vaner når de først er indgroet i os. Det er uanset om det er små vander, som skal ændres eller om der er tale om større ting.

Et godt eksempel er rygning. Alle ved at rygning ikke er sundt for os, tværtimod. Men det kan være svært for folk, ja nærmest umuligt at holde op med at ryge.

Der er mange årsager til at rygning er svært at holde op med. Den første er at rygning er afslapper kroppen. Det gør den fordi at cigaretrygning frigiver nikotin. Nikotinen går direkte i blodstrømmen og gør at kroppen kommer ned i gear. Den anden årsag til at det er så svært at holde op med at ryge er vanen med at sidde og holde på cigaretten. Det fortæller mange rygere faktisk er det værste ved ikke at ryge mere, ikke så meget fordi de mangler nikotinen , men fordi deres fingre ikke kan holdes i ro.

Det er det samme med vores allesammens morgenkaffe. Et fast ingroet ritual hos langt de fleste danskere. Vi er den nation i verden som drikker mest kaffe per indbygger. Så forestil dig ikke at få din morgenkaffe. Din morgen ville være ødelagt. Her er det dog ikke fordi kroppen skal slappe af. Det er faktisk den omvendte virkning koffein har. Det er stærkt opkvikkende og gør at hjernen kommer i omdrejninger, hvilket er årsagen til at det er vores nationale morgendrik. Derfor er det også umuligt for mange at undvære deres morgen koffein og morgen cigaret men der findes et alternativ som kombinerer de 2 virkemidler fra nikotinen og koffeinen uden de op imod 3.000 stoffer som en tjæreholdig cigaret indeholder og det kan se her: https://www.ezee-e.dk/ecigaret/ezee-energy/

Alt forandring er svær men prøv en ezee-e el-cigaret

El-cigaretten har siden dens opfindelse vundet større og større indpas i danskernes hjerte og dagligdag og af flere åbenlyse årsager. Den første er at dampningen ikke indeholder de op imod 3.000 affaldsstoffer som tjæreholdige cigaretter indeholder. Derudover er det eneste biprodukt ved udånding vand. Det betyder at overfor dine medmennesker at ikke bliver helbredsmæssigt generet af din dampning, hvorimod at der dør utallige danskere hvert år på grund af passiv røg. Dette var også årsagen til at man indtil for nyligt frit kunne dampe alle offentlige steder og i butikkerne. Desværre forbyder mange kommuner dette, ikke med hold i videnskaben, men for at sidestille dem som damper med rygerne og for at vise rygerne sympati.

Men det er netop fordi at man ønsker at bryde en vane, man bør overveje at begynde med at dampe. Dampningen fylder lungerne op på samme måde som cigaretten og her kommer det smarte, ved at få e-væske med koffein kan du kombinere din morgenkaffe med din morgencigaret og nyde begge dele i bilen mens du kører.

E-væske med koffein er ideelt som energiboost

Så hvis du både ryger og drikker kaffe om morgenen kan du med fordel vælge at skifte til en e-cigaret med koffein. Kombinationen gør at du kan komme i gear allerede fra du vågner og samtidig med det kan du nyde den i bilen uden risiko for at spilde varm kaffe på sædet eller formindske brugtprisen på bilen, ved at den lugter af røg efterfølgende.

Derudover er det ikke kun om morgenen at du kan nyde godt af et lille sus fra den energiholdige e-cigaret, det kan du gøre hvornår på dagen du har brug for at blive kvikket op og har brug for et pift energi.