Planlæg jeres ferie efter vandlandet

Vandland er for alle aldre. Og vandland kan være noget af det vigtigste at huske på, når ferien eller getaway’et planlægges. Er din familie bestående af vandhunde, som hungrer efter at plaske rundt i flere timer og hvert femte minut rutsje indtil badetøjet snart giver op?
Har I også familiemedlemmer eller venner, som trænger til afslapning og fornyet energi i form af en spaoplevelse? Så er et vandland et perfekt sted at prioritere.

 

Vandlandets fordel er at der altid er garanti for en svømmetur. Danmarks skønne sommer kan desværre ikke altid garantere solskin og varmt badevand i det fri. Vandlandet er der altid, selvom vejret udenfor kan drille jer.

 

Et vandland kan være mange forskellige ting

I kan gå efter et vandland med de traditionelle vandrutsjebaner, et boblebad, flyvende badebolde på kryds og tværs af bassinet og svømmevinger plaskende rundt i vandet.
I kan også gå efter et vandland, som har tænkt de helt små ind i indretningen med små børne- og soppebassiner med en lunere temperatur, hvor der er plads til hele børnefamilien.

Er man en familie med små børn, er en ferie med et vandland en sikker vinder. I kan tage ligeså mange dukkerter, som I kan holde til, og det er en sund måde at brænde en masse krudt af for selv de små og store i familien. Så drømmer man om en ferie i udlandet eller i Danmark, er vandlandet altid en god prioritet.

 

Et vandland med ubegrænset adgang

Hvad er mere tiltrækkende end et vandland? Så skulle det være ubegrænset adgang til vandlandet. Billetprisen kan hurtigt ruinere feriebudgettet, hvis svømmebassinet har en entrépris og medlemmer af familien gerne vil besøge bassinet flere gange om dagen.
Men har man ubegrænset adgang til vandlandet, så er ferien garanteret en høj tilfredshed – især hos de mindre medlemmer af familien.
Det gør også, at man kan besøge bassinet ikke bare én gang om dagen, men har man lyst til både en tidlig morgendukkert og en eftermiddags-crawl, så er der ingen forbehold.

 

Vandland og wellness – går hånd i hånd

Vandland er meget mere end bare spas, timetervippen og rutsjeture. Vandland kan også betyde spaoplevelser med den hotte sauna, aromabade, som stimulerer alle sanser, og ikke mindst massage og behandlinger.

Wellness og spa indebærer ren afslapning, afspænding af en måske lidt stresset krop og generel fordybelse i eget velvære. Badefaciliteter behøver ikke udelukkende associeres med børnehyl, badevinger og hoppende badebolde.
Det kan også betyde en lækker selvforkælelse i form af wellness-behandlinger og en tur i dampbadet eller koldtvandsbassinet.  Nogle af familiemedlemmerne kan fortsat have det sjovt med badedyr, vandkonkurrencer og sjove lege, mens andre sætter sig til rette i den boblende jacuzzi eller nyder en god krimi i solsengen. Men pas på, afslapningen kan være vanedannende.

 

 

 

 

Et smut sydpå inden for landegrænsen

Selvom jeres getaway eller ferie er blevet inden for landets grænser, kan I stadig opleve kultur og lunere grader. Et vandland kan byde på bassiner med tropiske bade med lunere vandtemperaturer, så I rigtig kan drømme jer væk, mens I i virkeligheden har sparet flytransporten til Spanien eller Tyrkiet væk. Vandland, badeland, svømmehallen. Kært barn har mange navne. Og kan tilbyde mange ting.

Eksempelvis kan det byde på Hamam faciliteter, også kaldet et tyrkisk bad, hvor man kun iklædt håndklæde befinder sig i et opvarmet rum og smøres ind i sort sæbe – typisk lavet på oliven. Formålet med det tyrkiske bad er at blive vasket, renset via dampbade og blive masseret. En ren selvforkælende oplevelse med fokus på pleje af kroppen, ro og måske lidt aromaterapi.

 

 

Er I rigtige vandhunde eller spa-entusiaster? Så planlæg jeres ferie efter vandlandet. Det fortryder I næppe.