Solide plastkasser til opbevaring

Plastkasser er en rigtig god måde at opdele skabe og store skuffer på, så det er lettere at finde det, man skal bruge. Plastkasser kan både bruges i køkkenskabene, i garderobeskabene og på værkstedet til opbevaring af værktøj og andet udstyr.

Plastkasser kan altså bruges rigtig mange steder, så de er lette at genbruge, fordi de hurtigt kan tørres af, og så er de så gode som nye. Klar til at blive brugt et andet sted, hvor der er brug for dem. Vi har her 3 forslag til, hvorhenne du kan bruge dine plastkasser i hjemmet og på værkstedet.

 

Plastkasser i køkkenet

I køkkenet kan solide plastkasser gøre rigtig meget gavn afhængig af deres størrelse. Hvis de ikke er store, kan de bruges til opbevaring af for eksempel dåser, mel eller krydderier. Så kan man, i stedet for at tage alting ud én af gangen for at finde det, der har gemt sig inde bag alt det andet, blot tage plastkassen ud og hurtigt finde det, man skal bruge.

 

Hvis man har nogle lidt større plastkasser, så kan de i køkkenet også bruges til affaldssortering. Affaldssortering er en fast del af rigtig mange hustande nu, men det betyder også, at affaldet ofte kommer til at tage lidt mere plads i køkkenet. Men hvis man bruger plastkasser til affaldssortering, så kan man let opdele og sortere affaldet uden at skulle have 10 forskellige poser liggende over på hinanden i skabet.

 

Orden i værkstedet

Ud over køkkenet er værkstedet et af de rum, hvor der kan hobe sig flest værktøjer og udstyr op. Men det er sjældent, at man tænker over, at man faktisk har brug for lige så meget skabs- og skuffeplads på værkstedet som i køkkenet.

Plastkasser kan hjælpe én med at holde styr og orden på inventaret i værkstedet, så man ved, hvad man har hvorhenne. Især på værkstedet kan man ende op med rigtig mange små skruer, søm og andet godt, som hurtigt kan blive væk i mængden. Her er det altså især vigtigt med nogle små plastkasser, som man eventuelt kan sætte et lille mærke på, så man ved, hvorhenne man har alting.

 

Så behøver man ikke bruge unødvendigt meget tid på at finde selv den mindste skrue.

 

Som ekstra hylder og skuffer i et garderobeskab

Det er de færreste garderobeskabe, der kommer med en udførlig opdeling af små rum, hvor der er plads til sokker og badetøjet. Her kan plastkasserne være meget funktionelle.

 

Desuden er de smarte, fordi man har et bedre oveblik over alle ens beklædningsdele. Så er de ikke kun lettere at finde om morgenen, men også lettere at have overblik over, hvad man allerede har i skabet, og hvad man skal ud og købe.

 

Derudover bliver rengøringen en del lettere af garderobeskabet, hvori der hurtigt kan samle sig støv. Her skal man blot have kasserne ud, tørre hylderne af med en kuld og så sætte kasserne på plads igen. Det bliver ikke meget lettere.