Udnyt fremtidens solrige somre med solceller i Jylland og på Fyn

2018 har indtil videre været et exceptionelt år vejrmæssigt. Sommeren har været usædvanligt varm og solrig, så solrig, at man ikke har set dens lige i de 98 år, der er gået, siden man begyndte at måle soltimer i 1920. I juli måned alene er det blevet til 326 timers sol, 326 soltimer, der i både Jylland og på Fyn ville kunne omdannes til billig grøn energi med solceller. Set i lyset af den globale opvarmning, vil somre som den, vi har haft i 2018, i fremtiden ikke blot blive mere almindelige, de vil måske blive en regel mere end en undtagelse. Denne kendsgerning kan være tungen på vægtskålen, hvis du overvejer at anskaffe dig solceller – ikke blot fordi det vil kunne spare dig for flere tusinde kroner på elregningen årligt, men også fordi, det er et grønnere alternativ til de traditionelle elforsyningsmetoder.

Få 3 tilbud på solceller I Jylland og på Fyn

Der er mange fordele ved at få opstillet solceller i sit hjem, men det kan også være en dyr omgang, og regningen for solceller kan derfor få mange til at opgive tanken om den bæredygtige elforsyning. Vælger man at få installeret solceller, er det derfor vigtigt at sikre sig, at man får det absolut bedste tilbud fra en autoriseret leverandør. På solceller3tilbud.dk kan du indhente dig det bedste tilbud på solceller på Fyn og samtidig blive klogere på solceller og alle fordelene ved denne energiform. Er du bosat i Jylland, kan du få 3 tilbud fra leverandører i dit specifikke område ved at klikke her. Når du modtager tilbuddene, er de selvfølgelig ganske uforpligtende.

 

Synes man stadig, at regningen bliver lidt for pebret, er der gode råd at hente; i perioder, hvor man ikke får brugt den optjente strøm fra solcellerne, kan man sælge sin overskudsstrøm til nærmeste energiselskab og dermed modtage et supplement til dækning af solcelleregningen.

Få hjælp til økonomisk støtte

Udover at modtage tilbud på solceller fra 3 forskellige leverandører, kan du også få hjælp til at søge om et opsætningstilskud til solceller. Opsætningstilskuddet tildeles ikke til alle, der vælger at få opsat et solcelleanlæg, men uddeles til de kandidater, der formår at ansøge om opsætningstilskuddet først og med et forholdsvist smalt vindue rent tidsmæssigt; for at blive taget i betragtning, skal man søge om opsætningstilskud mellem indgangen af marts til slutningen af maj måned. For at kunne søge om tilskuddet, skal man have en betinget købsaftale på plads, dvs. at man skal kunne påvise, at man har tænkt sig at opsætte et solcelleanlæg i det tilfælde, at man modtager tilskuddet. Solcelleleverandøren kan hjælpe med ansøgningsprocessen, da det vil forøge chancen for at lande en kunde. Er man hurtigt ude, og bliver godkendt til et opsætningstilskud, er regningen til solcelleanlægget, kombineret med salg af overskydende strøm, formindsket yderligere. Det bedste er, at hvor man før fik udbetalt tilskuddet over en længerevarende periode, får man nu udbetalt det hele på én gang.