Sådan får du din iPhone til at holde længere

Er du en af dem der ofte må skifte din iPhone ud eller sende den til reparation? Så ved du at det kan være rigtig ærgerlige penge. Hvis du gerne vil have din telefon til at holde længere, er der nogle simple forandringer du kan gøre i din hverdag.

Pas på batteriet

En stor udfordring for en iPhones levetid er batteriet. Der er begrænsninger for hvor længe et batteri kan holde, men det er ikke kun bestemt af tiden. Der er også meget du selv kan gøre.

For at batteriet har det bedst, skal det være den rigtige temperatur. Ofte har din iPhones batteri det bedst ved stuetemperatur. Det må helst ikke udsættes for kulde under 0 grader, eller varme over 35 grader.

Særligt når telefonen lader op, er dette vigtigt. Derfor skal du være opmærksom på at den ikke ligger i solen, tæt på en radiator, eller under hovedpuden. Nogle gange kan dit cover desuden være skyld i at batteriet bliver varmt, og så er det bedst at tage coveret af mens du oplader.

Hvis du oplever at dit batteris ydeevne er forringet, kan det også have noget at gøre med den måde du bruger din iPhone på. I indstillinger kan du se hvad der tapper mest strøm, og om der eventuelt er nogle apps som sluger uhensigtsmæssig meget energi.

Opbevar din iPhone klogt

Rigtig mange iPhoneejere har oplevet frustrationen over en smadret skærm. Ofte sker uheldet på få øjeblikke, fordi den falder ud af en lomme, man gør en forkert bevægelse, eller taber noget på den. Du kan selvfølgelig få en hurtig iPhone reparation i Randers, men hvis du vil spare lidt penge, kan du gøre følgende.

Hvis du er en smule klodset anlagt, eller har en travl hverdag hvor det nogle gange skal gå lidt hurtigt, er der nogle forholdsregler du kan tage. Invester i et godt cover, gerne et som dækker hele telefonen, og som sidder godt fast. Et skærmbeskyttende panserglas kan også spare dig for mange ridser og smadrede skærme.

På trods af god beskyttelse, kan du stadig være uheldig. Derfor gælder det om helt at undgå at tabe din dyrebare iPhone. Lad være med at gå og kigge ned i telefonen, mens du vandrer gennem en menneskemængde, eller er på vej ind i toget. Kig op, og vent med at tage den frem til du sidder ned, eller står stille et sikkert sted.

Du kan desuden passe på din telefon ved ikke at lade den ligge løst i bunden af en taske, eller i en lomme som ikke kan lukkes. Det er ikke kun skærmen som kan tage skade af dette, men også portene til oplader og jackstik. Støv, krummer og andet snavs kan sætte sig i portene og til sidst ødelægge dem helt.

Selv hvis du glad for at skifte telefon ofte, er det stadig sjovere hvis din gamle iPhone er noget værd, og du kan tjene lidt penge på den. Det er der større chance for hvis du passer godt på den.