Gør din hund glad med foder fra Virbac

Overvejer du at skifte foder til din hund? Der findes mange gode fodermærker på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give til sit firbenede ven. Fodermærket Virbac er populært på det danske marked, og har været det igennem flere år. Det skyldes, at foderproducenten kan fremstille et foder, som hunden vil spise og som opfylder dens ernæringsmæssige tilstand. På denne måde får du en glad og velfungerende hund, der får alle de vigtige næringsstoffer, som den har brug for. Hvis du ikke ved så meget om Virbac, så kan det varmt anbefales, at læse noget mere om det.

Indholdet i Virbac:

Virbac hundefoder indeholder mest protein, da dette er den vigtigste ingrediens i foderet. Det er forskelligt hvilken proteinkilde leverandører benytter, men i Virbac foderet kommer det animalske protein fra bl.a. svin og kylling. Selvom Virbac benytter sig af disse proteinkilder, så er det ikke ensbetydende med, at andre foderleverandører gør det samme. Virbac får animalsk protein fra Sydeuropa, da dette er godkendt til dyr. Protein i hundemad er med til at styrke immunforsvaret, opretholder en sundheden og er med til at bevare muskelmassen. Udover protein kan du også finde fedt, mineraler og vitaminer i foderet. Virbac har sørget for, at den rette dosering er tilpasset de forskellige varianter således, at indholdet matcher hundens livsstadie.

 

Virbac dansk hundefoder tager ikke kun højde for raske hunde, men også syge hunde. Det vil sige, at man sagtens kan finde en fodervariant, der passer til allergihunde, hunde med led problemer, dårlig mave og lignende skavanker. Prismæssigt er Virbac på prisniveau med andre fodermærker, som dyrlægen sælger i butikkerne. Der er mange som synes at foderet er dyrt hos dyrlægen, så derfor tjekker mange priserne på nettet, før de køber det hos dyrlægen. Det er ikke alle dyrlæger, der forhandler Virbac på dyreklinikken, så derfor kan det være en god ide at tjekke op på, om din lokale dyrlæge har det stående på hylderne. Vitaminerne og mineralerne i Virbac er også med til at sørge for, at hunden opretholder sin sundhedsstatus. Derudover er mineralerne med til at styrke bl.a. knogler og led.

Kvalitetsfoder:

Virbac er et kvalitetsfoder, hvilket er en af grundene til, at prisen på foderet kan være dyrere i forhold til andre foderprodukter. Til gengæld sikrer man sig, at hunden får et foder, der dækker dens basale behov i de rette mængder. På denne måde undgår man fejlfodring og sygdom i den forbindelse. Hundeejere, der ikke har så mange penge, vælger typisk den billige udvej og dermed køber foder fra supermarkeder og dyreforretninger. Ulempen ved dette er, at man ikke kan sikre fodersammensætningen og dermed kvaliteten af foderet, da der ikke er blevet lavet lige så udførlige analyser af foderet, som der er med foder fra dyrlægen.

 

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale dyrlæge, hvis du gerne vil have en snak omkring fodermærket Virbac. Dyrlægen kan fortælle dig om alle fordelene, udregne den rette fodermængde til din hund og finde den variant, der passer bedst til din hunds behov.